Voetbalvisie

Voetbalnieuws uit binnen en buitenland

‘Promovendus moet toeslaan voor Bas Dost’

Heracles Almelo promoveerde gisteren naar de Eredivisie. En volgens presentator Hans Kraay Junior zouden ze nu moeten toeslaan voor Bas Dost. Hij is momenteel op het tweede plan beland bij FC Utrecht.

In gesprek met TC Tubantia stelt Kraaij: “Ze hoeven echt niet in paniek te raken. Heracles kan er zomaar inblijven. Er zijn zoveel zwakke ploegen in de Eredivisie. Ik denk dat er volgend seizoen wel acht à negen degradatiekandidaten zijn.”

Kraaij besluit: “Een redacteur van ons, Raoul, komt uit Almelo. Ik heb hem al gevraagd of hij namens mij wil zeggen dat ze Bas Dost moeten halen. Ik denk dat hij al heeft gebeld. Bij deze nog een keer: ‘Ga achter Bas Dost aan, voordat Emmen of Heerenveen belt’.”

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *