Voetbalvisie

Voetbalnieuws uit binnen en buitenland

Burak Yilmaz keert terug bij Fortuna: ‘Ik had een blessure’

Burak Yilmaz is weer in training bij Fortuna Sittard. De spits was naar eigen zeggen afwezig vanwege een blessure. De wedstrijd van aankomend weekend komt nog te vroeg voor hem. Hij maakt zo een eind aan de speculatie over zijn afwezigheid van de afgelopen weken.

Yilmaz keert terug op het trainingsveld van Fortuna, waar het al weken onrustig is over de toekomst van Yilmaz. De sterspeler verklaart zijn absentie tegenover De Limburger. “Ik had last van een blessure, het heeft tijd nodig voordat het hersteld is”, vertelt de 37-jarige aanvaller, die niet verwacht op tijd fit te zijn voor de wedstrijd van zondag tegen Vitesse. “Die wedstrijd komt te vroeg voor mij.”

De medespelers van Yilmaz hadden in het begin geen idee of de aanvoerder nog terug zou komen. Het is onduidelijk of Yilmaz nog voor een tweede seizoen bij de huidige nummer twaalf van de Eredivisie blijft. Fortuna heeft nog vier wedstrijden te gaan om boven de degradatiestreep te blijven. Het gat met de huidige nummer zestien Excelsior bedraagt maar vier punten.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *