Voetbalvisie

Voetbalnieuws uit binnen en buitenland

‘Hij zou in Nederland bij de top-drie kunnen spelen’

Voormalig voetballer en huidig analist Karim El Ahmadi vindt het opvallend dat Vincent Janssen niet bij één van de topclubs in Nederland speelt. Hij is momenteel de grote man bij het Belgische Royal Antwerp waar hij de doelpunten aan elkaar rijgt.

Hij veroverde afgelopen weekeinde de Belgische beker. In de finale tegen Mechelen benutte hij een strafschop. Sjoerd Mossou was aanwezig in het stadion. “Vincent Janssen is wel echt de man om wie het helemaal draait daar”, zegt de journalist bij Voetbalpraat. “Hij is heel populair. Dat vinden ze echt een geweldige spits voor het Belgische niveau. Als je hem ziet en je legt het tegen het Nederlands elftal aan, dan blijft het gek dat hij bedankt heeft.”

El Ahmadi haakt vervolgens in. “Hij zou ook gewoon in de Nederlandse top kunnen spelen?”, vraagt de oud-speler van FC Twente en Feyenoord zich af. “Ik vind hem echt een goede speler, die hier in Nederland echt wel bij de top-drie kan spelen. Misschien als tweede spits, maar hij is wel iemand die veel wedstrijden kan gaan spelen met de kwaliteiten die hij heeft. Hij is altijd balvast.”

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *