Voetbalvisie

Voetbalnieuws uit binnen en buitenland

‘Thom Haye staat voor buitenlands avontuur’

Thom Haye mag zich in de belangstelling heugen van clubs uit Engeland en Duitsland. Momenteel maakt de 28-jarige middenvelder furore bij SC Heerenveen.

In gesprek met Voetbal International spreekt Haye klare taal: “Ik ben 28 en heb nog wel een ambitie. Ik heb het goed naar mijn zin bij Heerenveen, maar ik weet dat er op de achtergrond belangstelling speelt en dat clubs hebben geïnformeerd. Dat laat ik allemaal op me afkomen.”

Haye heeft na dit seizoen nog één contractjaar te gaan bij sc Heerenveen. Anderhalf jaar geleden werd hij opgepikt bij NAC Breda. De middenvelder is een vaste waarde bij de Friese eredivisionist, maar de kans lijkt reëel dat hij na dit seizoen nog een buitenlandse stap maakt.

Het is niet bekend welke clubs er geïnteresseerd zijn in de Heerenveen-middenvelder. Eerder kwam Haye uit voor het Italiaanse Lecce. In Nederland droeg hij ook de shirts van AZ, Willem II en ADO Den Haag.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *