Voetbalvisie

Voetbalnieuws uit binnen en buitenland

‘Pelle Clement stapt over van RKC naar Sparta’

Volgens het medium RTV Rijnmond speelt Pelle Clement volgend seizoen in het shirt van Sparta. Momenteel maakt de middenvelder nog furore in het shirt van RKC Waalwijk.

De sportredactie van het regionale medium schrijft vrijdagavond op Twitter: “Nieuwtje uit Waalwijk waar na RKC – Volendam duidelijk wordt dat Pelle Clement volgend seizoen voor Sparta Rotterdam speelt. Morgen rond duel met PSV vast en zeker meer info.”

Clement loopt uit zijn contract bij RKC Waalwijk. De middenvelder speelde pas sinds de zomer van vorig jaar bij de Brabanders en scoorde vooralsnog twee keer voor deze club. Eerder kwam hij uit voor Ajax, het Engelse Reading en PEC Zwolle.
.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *