Voetbalvisie

Voetbalnieuws uit binnen en buitenland

Van Hanegem komt met advies voor Feyenoord-ster

Feyenoord lijkt op korte termijn de nieuwe landskampioen te worden. Clubicoon Willem van Hanegem kent in ieder geval geen enkele twijfel meer. Hij gaat in de AD Willem&Wessel Podcast al in op de sleutel tot succes.

“Het cruciale dit jaar was dat Feyenoord de hele tijd het gevoel had dat ze de titel konden winnen. Ze speelden wel mindere wedstrijden, maar hadden de hele tijd het gevoel dat ze de wedstrijden zouden winnen”, aldus de oud-international.

Het aanstaande kampioenschap van Feyenoord is natuurlijk een collectief succes, maar Van Hanegem stelt dat één speler in het bijzonder opvalt: Orkun Kökcü. “Die was in het begin ook niet zo goed. In het begin zat ik te kijken van weet jij wel dat je veel beter kan spelen.” Inmiddels is de aanvoerder helemaal los.

Kökcü lijkt aan te sturen op een zomers afscheid, maar stelt Van Hanegem: “Als ik hem was zou ik denken, luister, dit is mijn club, ik heb er alles aan gedaan om ze de Champions League in te spelen, dat wil ik toch ook wel meemaken.”

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *