Voetbalvisie

Voetbalnieuws uit binnen en buitenland

‘ADO Den Haag pakt uit met verrassende nieuwe TD’

ADO Den Haag zal op korte termijn Joris Mathijsen gaan aanstellen als nieuwe technisch directeur van de club. Hier maakt De Telegraaf vandaag melding van.

Verschillende namen kwamen de afgelopen maanden voorbij, waaronder die van John de Jong en Henk van Stee. Beide mannen vielen echter af. Inmiddels zou Mathijsen de enige overgebleven kandidaat zijn. Beide partijen zijn naar verluidt erg ver in de onderhandelingen en richten zich momenteel op de laatste details.

Mathijsen moet ervoor zorgen dat ADO Den Haag binnen enkele jaren terugkeert naar de Eredivisie. De oud-voetballer staat een lastige uitdaging te wachten, want de club heeft een zeer teleurstellend seizoen achter de rug. Ondanks het aantrekken van Dick Advocaat neemt het dit voetbaljaar niet deel aan de play-offs.

Het bestuur heeft er echter vertrouwen in dat Mathijsen de situatie kan omdraaien. In het verleden was hij als technisch directeur van Willem II nog mede verantwoordelijk voor het bereiken van de vijfde plaats. Toen Mathijsen begin 2022 weigerde om Fred Grim te ontslaan, besloot de club hem op non-actief te stellen.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *