Voetbalvisie

Voetbalnieuws uit binnen en buitenland

DEFINITIEF: Henk Fraser keert terug in de Eredivisie

Henk Fraser is volgend seizoen weer actief als trainer in de Eredivisie. Hij gaat namelijk aan de slag bij RKC Waalwijk. Hij heeft daar een verbintenis getekend voor twee jaar.

Er was al langer sprake van dat Fraser aan de slag zou gaan in Waalwijk en de Eredivisionist heeft zijn komst nu definitief bevestigt. RKC is blij dat het de zeer ervaren trainer heeft weten te strikken, die eerder ook al werkzaam was bij clubs als onder andere FC Utrecht, Sparta, Vitesse en ADO Den Haag.

Algemeen directeur Frank van Mosselveld kijkt uit naar een succesvolle samenwerking. “Wij zijn trots dat we Henk hebben weten te overtuigen om voor ons te kiezen. Wij zijn ervan overtuigd dat Henk als mens en als trainer de juiste persoon is om een vervolg te geven op hetgeen we als club de laatste jaren neergezet hebben.”

Ook Fraser laat in een reactie op de clubsite weten uit te kijken naar zijn nieuwe uitdaging. “Ik ben zeer verheugd om aangesteld te worden als trainer bij RKC Waalwijk. Ik zie veel potentie binnen de club en ben vastbesloten om samen met de spelers, staf, directie en supporters het maximale uit onze mogelijkheden te halen. Ik kijk ernaar uit om aan de slag te gaan en een vervolg te geven op de ingezette lijn van de afgelopen jaren.”

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *