Voetbalvisie

Voetbalnieuws uit binnen en buitenland

‘AZ gaat Milos Kerkez verliezen, zijn al bezig met opvolger’

AZ gaat ervan uit dat het haar linksback Milos Kerkez deze zomer zal gaan verliezen. Diverse grote clubs zoals Benfica zijn voor hem in de markt en daarom zijn de Alkmaarders al dichtbij het aantrekken van een vervanger voor hem. Hier maakt clubwatcher Jeroen Haarsma melding van.

De transfer levert de Alkmaarders voldoende op. De journalist vertelt bij Voetbalpraat op ESPN dat AZ tussen de 10 en 15 miljoen euro zal vragen, wat de geïnteresseerde clubs bereid zijn om te betalen. Het lijkt daarom een kwestie van tijd te zijn voordat AZ een akkoord heeft bereikt met een van de partijen.

Ondertussen werkt AZ hard aan een gedegen opvolger voor Kerkez. Haarsma stelt dat de club al iemand op het oog heeft en inmiddels haar best doet om hem binnen te halen. “Er wordt al op geanticipeerd. Ze zijn bezig met een Noorse linksback en daar zijn ze al ver mee. Hij moet de opvolger van Kerkez worden”, stelt Haarsma.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *