Voetbalvisie

Voetbalnieuws uit binnen en buitenland

Thomas van den Belt in tranen: ‘Daar droom je van’

PEC Zwolle-speler Thomas van den Belt heeft gisteren in tranen afscheid genomen van het seizoen. Hij wist namelijk net niet de titel te pakken in de Keuken Kampioen Divisie. Volgend seizoen speelt de middenvelder voor Feyenoord.

Na het laatste fluitsignaal tegen Helmond Sport (2-3 zege) kreeg de emotie de overhand bij Van den Belt. Bij ESPN verklaarde de middenvelder: “Als kleine jongen ben ik hier begonnen. We kunnen terugkijken op een goed seizoen, ik persoonlijk ook. Daar komen dan emoties bij.”

“We hebben gedaan wat we moesten doen, winnen. We wisten dat het moeilijk zou worden om kampioen te worden, jammer dat het niet gelukt is. We mogen trots zijn op dit seizoen, de promotie was geloof ik vier wedstrijden voor het einde al zeker”, aldus de toch nog trotse Van den Belt.

De aanstaande Feyenoord-aanwinst vond het ‘een soort droom’. “De degradatie was een klap. Om dan het jaar erop PEC terug te brengen naar de Eredivisie en de overstap naar Feyenoord te maken, dat is waar je van droomt. Daar kan dan wel een traantje bij.”

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *