Voetbalvisie

Voetbalnieuws uit binnen en buitenland

‘Gijs Smal staat voor miljoenentransfer’

Gijs Smal is erg gewild op de transfermarkt. De vleugelback van FC Twente heeft ook te kennen gegeven open te staan voor een buitenlands avontuur deze zomer.

‘Smaldini’, zoals de man van negen assists en één goal in 32 competitiewedstrijden liefkozend wordt genoemd in Enschede, beschikt bovendien over een contract dat na volgend seizoen afloopt. “We zijn in gesprek”, reageert Jan Streuer tegenover Voetbal International.

Contractverlenging lijkt echter een stuk minder aannemelijk dan een transfer. “Gijs is een uitstekende speler, die zich heel goed heeft ontwikkeld. Hij is iemand die we straks net als Ramiz Zerrouki voor een mooi bedrag kunnen verkopen, maar dan moeten die clubs nog wel eerst komen.”

Vooralsnog wordt met name Borussia Mönchengladbach gelinkt aan de 25-jarige Smal, die zeker enkele miljoenen op moet gaan leveren. Twente ziet in Anass Salah-Eddine, die dit seizoen al wordt gehuurd van Ajax, de ideale opvolger. Ajax weet echter nog niet zeker of het Salah-Eddine wel wil verkopen.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *