Voetbalvisie

Voetbalnieuws uit binnen en buitenland

‘Feyenoord staat zonder Arne Slot niet opeens zestiende’

De toekomst van Arne Slot bij Feyenoord is nog altijd onduidelijk. Maar in de ogen van Willem van Hanegem staat of valt de toekomst van de club niet met de beslissing van hem om te blijven of niet.

“Bij Feyenoord gaat het alleen maar over Arne Slot en of hij nou wel of niet blijft. Dat moet niet te lang duren natuurlijk”, concludeert Van Hanegem in zijn wekelijkse column voor het Algemeen Dagblad. “Directeur Dennis te Kloese is iemand van knopen doorhakken. In Rotterdam praten ze al een eeuwigheid over een nieuw stadion, ook al was er niemand die het kon bouwen en, belangrijker nog, betalen. Te Kloese kwam binnen bij Feyenoord, keek even hoe de stand van zaken was en zette er een dikke streep doorheen. Dat was gewoon heel goed van hem.”

Te Kloese heeft zelf Tottenham Hotspur afgewimpeld, maar wacht nu op een besluit van Slot. Van Hanegem stelt dat de beslissing van de trainer niet cruciaal is: “Je kunt niet de Champions League in met de vraag of de trainer wel of niet op de bank zit. Als Te Kloese zou zeggen: ‘Slot, ga jij maar gewoon naar Engeland’, dan is het natuurlijk niet zo dat Feyenoord opeens zestiende wordt.”

“Dat idee hebben veel mensen misschien, maar dat is onzin. Slot heeft het goed gedaan, Feyenoord is onder zijn leiding kampioen geworden, maar hij is echt niet de enige trainer die een elftal kan laten aanvallen en winnen”, aldus de oud-international van Oranje.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *