Voetbalvisie

Voetbalnieuws uit binnen en buitenland

‘Mohamed Kudus bezig aan laatste week bij Ajax’

Mohamed Kudus zal op korte termijn vertrekken bij Ajax. De Ghanese middenvelder heeft ingezet op een vertrek uit Amsterdam en heeft dit de directie ook laten weten. Aanstaande zondag zal hij hoogstwaarschijnlijk zijn laatste wedstrijd spelen voor de Amsterdammers op bezoek bij FC Twente.

“Ik denk dat het voor zowel Ajax als voor Mohammed het beste is dat hij nu een transfer maakt. Dit is het goede moment”, aldus zaakwaarnemer Jennifer Mendelewitsch, opgetekend door de krant. Kudus, die in de zomer van 2020 FC Nordsjaelland inruilde voor Ajax, wilde eerder al vertrekken uit Amsterdam, maar toen ging een overstap naar Everton niet door.

Onlangs werd de middenvelder annex aanvaller een contractverlenging aangeboden, maar die sloeg hij af. “Hij heeft een voorstel om zijn contract tot de zomer van 2026 te verlengen naast zich neergelegd”, vervolgt Mendelewitsch. Kudus wordt in verband gebracht met clubs als Arsenal, Manchester United en Newcastle United, maar de zaakwaarnemer wil die namen tegenover De Telegraaf niet bevestigen. Ook over transfersom die Ajax verlangt laat ze niks los. “Wat ik wel kan zeggen, is dat er na het WK en dit seizoen heel veel belangstelling is voor Kudus.”

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *