Voetbalvisie

Voetbalnieuws uit binnen en buitenland

‘AZ wil 20 miljoen euro hebben voor uitblinker’

Benfica wil deze zomer Milos Kerkez overnemen van AZ alleen zijn ze erg geschrokken van de vraagprijs die de Alkmaarders hanteren voor hem. Hier maakt het Portugese medium Record melding van.

Hij maakte dit seizoen veel indruk als linksback van AZ. De aanvallend ingestelde vleugelverdediger speelde zich met zijn spel een paar weken geleden al in de belangstelling van de ploeg van Roger Schmidt. Inmiddels lijken de onderhandelingen ook geopend.

Bij Benfica, dat dit weekend kampioen van Portugal kan worden, is Kerkez in beeld om de opvolger te worden van Alejandro Grimaldo. De Spaanse linksback verlengt zijn aflopende contract niet en gaat volgend seizoen bij Bayer Leverkusen spelen.

Volgens Record wil Benfica Kerkez maar wat graag contracteren, dus het ligt in de lijn der verwachting dat de clubs de komende weken nog in gesprek gaan om een overeenkomst te bereiken. Doet AZ, dat 1,5 miljoen euro betaalde voor Kerkez, geen water bij de wijn wordt het echter een lastig verhaal voor de Portugezen.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *