Voetbalvisie

Voetbalnieuws uit binnen en buitenland

Ruben van Bommel kondigt overstap aan naar Eredivisie

Ruben van Bommel speelt volgend seizoen in de Eredivisie. Voor welke club hij gaat is spelen is nog niet bekend wel zei hij de overstap te gaan maken. De vleugelaanvaller heeft het dit seizoen uitstekend gedaan bij MVV en dit betaalt zich nu uit voor hem.

“Nee, het is nog niet duidelijk waar ik heen zal gaan. Maar het zal niet lang meer duren voordat het duidelijk is, laat ik het zo zeggen”, reageert Van Bommel na afloop desgevraagd voor de camera van ESPN. Op de vraag van verslaggever Leo Oldenburger of Van Bommel volgend seizoen wel actief zal zijn in de Eredivisie, reageert de linksbuiten vervolgens bevestigend. Van Bommel werd de afgelopen weken in de media vooral gelinkt aan FC Twente en Go Ahead Eagles.

Voor Van Bommel en MVV kwam er zaterdag tegen NAC abrupt een einde aan het seizoen. De Maastrichtenaren verloren in de halve finale van de play-offs om promotie naar de Eredivisie met 1-4 van NAC, hetgeen na het 1-0 verlies uit de heenwedstrijd onvoldoende was voor een plek in de finale. Toch kijkt Van Bommel terug op een goed seizoen met MVV.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *