Voetbalvisie

Voetbalnieuws uit binnen en buitenland

Twijfelachtig of Feyenoord-flitser voor de club behouden blijft

Oussama Idrissi weet niet of hij na de zomer nog bij Feyenoord speelt. Hij wordt dit seizoen gehuurd van Sevilla en zal in principe daar in de voorbereiding weer gaan aansluiten. Hij ziet dat ook als een mooie uitdaging.

De 27-jarige Idrissi was met name in de tweede seizoenshelft een vaste waarde in de voorhoede van Feyenoord en lijkt tegen Vitesse voorlopig zijn laatste wedstrijd in De Kuip te hebben gespeld. “Ik heb na de wedstrijd tegen Vitesse (1-0 verlies, red.) eens goed rondgekeken in De Kuip. Alle mooie momenten van dit seizoen vlogen door mijn hoofd. Ik kan later aan m’n kleinkinderen vertellen wat een grote eer het was om dit seizoen mee te maken en met zoveel geweldige spelers hier te voetballen. Maar over mijn toekomst heb ik nog geen nieuws”, vertelt de aanvaller in gesprek met De Telegraaf.

De buitenspeler lijkt zijn opties voor komend seizoen te willen overwegen. “Ik ga nu eerst op vakantie en dan terug naar Sevilla. Ik sta nog gewoon onder contract bij Sevilla en La Liga is ook een geweldige competitie. Als ik daar mag spelen is dat prachtig voor mijn carrière en mijn ontwikkeling.”

Het lijkt er dan ook op dat Idrissi in eerste instantie voor zijn kans bij Sevilla wil gaan. “Dat is dus de eerste stap. Van daaruit ga ik kijken wat Sevilla te zeggen heeft. Ik zal in eerste instantie wel beginnen bij Sevilla. Er zijn meer mensen die van Feyenoord houden die zeggen dat ze me hier gaan terugzien. Maar dat zal de club samen met mij moeten bepalen.”

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *