Voetbalvisie

Voetbalnieuws uit binnen en buitenland

DEFINITIEF: Frank de Boer tekent contract bij Al-Jazira

Frank de Boer heeft een nieuwe club gevonden. Hij wordt trainer van Al-Jazira uit de Verenigde Arabische Emiraten. Hier heeft hij vandaag zelf melding van gemaakt. Hij volgt daar Marcel Keizer op.

Keizer kondigde zijn vertrek bij Al-Jazira voor komende zomer recent aan. De oud-trainer van Ajax had het sinds oktober 2019 voor het zeggen bij de formatie uit Abu Dhabi. De club kon zo op zoek naar een opvolger en kwam uit bij De Boer, die zo de vijfde Nederlandse trainer op rij wordt bij de club. Eerder waren Jurgen Streppel, Damiën Hertog en Henk ten Cate er actief.

Het is voor De Boer de eerste trainersklus in twee jaar. Na het EK in 2021 stopte de oud-international als bondscoach van Oranje, en hield vervolgens de boot af. Na onder meer een rol als analist, is De Boer nu klaar voor een nieuw avontuur. De nummer vijf van het voorbije seizoen in de Verenigde Arabische Emiraten kan die nu bieden.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *