Voetbalvisie

Voetbalnieuws uit binnen en buitenland

‘FC Twente neemt Younes Taha over van PEC Zwolle’

FC Twente zal op korte termijn Younes Taha presenteren als nieuwe zomeraanwinst. Ze nemen hem over van PEC Zwolle en betalen ongeveer één miljoen euro voor hem. Hier maakt Voetbal International melding van.

Taha heeft een uitermate sterk seizoen achter de rug bij promovendus Zwolle, waar hij maar liefst veertien keer het net wist te vinden. Daarmee had de middenvelder een groot aandeel in de promotie van de club. Taha werd door zijn goede prestaties ook genomineerd voor de titel Talent van het Jaar.

Twente was niet de enige geïnteresseerde club, want Union Sint-Gillis was volgens het weekblad zelfs al akkoord met Zwolle over een transfersom. Twente wilde dat echter niet laten gebeuren en pakte door voor Taha en wisten de talentvolle middenvelder uiteindelijk te strikken. Naar verluidt moeten de Tukkers ruim een miljoen euro op tafel leggen voor Taha. De aanvallende middenvelder gaat in Enschede een contract voor vier jaar ondertekenen.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *