Voetbalvisie

Voetbalnieuws uit binnen en buitenland

‘Zomerse leegloop dreigt voor FC Twente’

Een leegloop dreigt bij FC Twente. Waar eerder al Ramiz Zerrouki vertrok naar Feyenoord lijkt nu ook aanvaller Virgil Misidjan aan te sturen op een vertrek.

Hij bevestigt tegenover ESPN dat hij al om tafel heeft gezeten met Twente, maar onthult zich nog enigszins in nevelen over zijn toekomst. “Ik snap wat je probeert te doen… Het is in ieder geval de laatste wedstrijd van het seizoen”, waarmee hij antwoord op de vraag of hij zondag zijn laatste wedstrijd speelt in de Grolsch Veste.

“We weten nog niet welke kant we opgaan”, vervolgt de buitenspeler, die ook nadenkt over een eventuele contractverlenging. “We hebben heel veel plezier en het team is op elkaar ingespeeld. Helaas gaan er veel mensen weg. Het is dan wel kijken of het nog hetzelfde gaat worden. Ik denk persoonlijk van niet, maar dat heeft geen invloed op mijn keuze. Ik wil niet te lang wachten, want de club moet ook door. En ik wil zelf ook door.”

Daarmee lijkt Misidjan toch aan te geven komende zomer te willen vertrekken. “Natuurlijk weet ik wel wat ik wil en de club weet dat ook.” De buitenspeler hoopt dan ook snel duidelijkheid te kunnen geven. Misidjan lijkt echter niet de enige die komende zomer gaat vertrekken. Ook spelers als Vaclav Cerny, Joshua Brenet en Gijs Smal hebben al aangegeven open te staan voor een nieuw avontuur.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *