Voetbalvisie

Voetbalnieuws uit binnen en buitenland

Feyenoord-flitser tekent voor vier jaar bij FC Utrecht

FC Utrecht heeft zich definitief versterkt met Marouan Azarkan. Hij komt over van Feyenoord en tekent bij ‘De Domstedelingen’ een contract voor vier seizoenen. De Rotterdammers ontvangen één miljoen euro voor hem.

Bij de Rotterdammers wist hij niet echt door te breken. In het seizoen 2020/21 speelde hij op huurbasis voor NAC breda. De afgelopen twee jaargangen speelde hij voor Excelsior. Afgelopen seizoen was hij een zeer belangrijke schakel voor de ploeg van trainer Marinus Dijkhuizen. In totaal speelde hij 66 wedstrijden voor de Kralingers, waarin hij zeventien doelpunten maakte en twintig assists gaf.

“Met Marouan halen we een jonge, behendige vleugelaanvaller binnen die beschikt over een grote dosis creativiteit en een goede dribbel”, aldus technisch directeur Jordy Zuidam in een bericht op de clubsite. FC Utrecht heeft met Azarkan alweer de vijfde aanwinst voor komend seizoen binnen. Eerder versterkte de club zich al met Adrian Blake, Souffian El Karouani, Ole Romeny en Mats Seuntjens.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *