Voetbalvisie

Voetbalnieuws uit binnen en buitenland

‘West Ham United mengt zich in de strijd om Oranje-international’

Het Engelse West Ham United heeft zich in de strijd gemengd om Tijjani Reijnders. De afgelopen periode werd de AZ-middenvelder vooral gelinkt aan AC Milan.

Er ligt naar verluidt zelfs al een persoonlijk akkoord met de Italiaanse topclub, waar hij 1,7 miljoen euro per jaar zou kunnen verdienen. Een daadwerkelijke overstap naar San Siro is echter nog geen zekerheidje.

Mogelijk verhuist Reijnders in plaats van AC Milan naar een Premier League-club. West Ham United zou inmiddels óók geïnteresseerd zijn in de middenvelder en lijkt in staat om een akkoord te bereiken met AZ. Ook een nog onbekende Premier League-club heeft zijn naam op het lijstje gezet, aldus Italiaanse media.

Reijnders heeft in Alkmaar nog een doorlopend contract. Mocht hij vertrekken, dan hangt daar een fors prijskaartje aan vast. La Gazzetta dello Sport noemde al een bedrag van achttien tot twintig miljoen euro.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *