Voetbalvisie

Voetbalnieuws uit binnen en buitenland

‘Hakim Ziyech komt niet door de medische keuring’

De transfer van Hakim Ziyech naar Al Nassr dreigt af te ketsen. Volgens Arabische media zou de aanvaller namelijk niet door de medische keuring zijn gekomen.

Alle seinen om de overstap van Chelsea naar Al Nassr te maken stonden op groen. Ziyech zou in Saudi-Arabië zijn handtekening onder een contract tot de zomer van 2026 gaan zetten, maar de transfer lijkt zo goed als zeker van de baan. Volgens ARiyadhiah heeft Al Nassr de onderhandelingen gestopt ‘wegens het ontbreken van overeenstemming op enkele punten’. Andere media melden dat Ziyech niet door de medische keuring is gekomen.

Geschreven wordt dat de knie van Ziyech voor problemen heeft gezorgd tijdens te testen. De overgang zou in ‘serieus gevaar’ zijn. Het is de tweede keer in een halfjaar tijd dat een transfer van Ziyech dreigt af te ketsen. In januari was hij zeer dicht bij een verhuurperiode aan Paris Saint-Germain, maar door het te laat indienen van het papierwerk door Chelsea ketste dat af.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *