Voetbalvisie

Voetbalnieuws uit binnen en buitenland

‘Thomas Verheydt staat voor Turks avontuur’

Thomas Verheydt is dichtbij een vertrek bij ADO Den Haag. Hij staat namelijk voor Turkse avontuur bij Corum FK. Hier maakt Voetbal International melding van.

De 31-jarige Hagenaar hoeft zich niet bij ADO te melden tijdens de eerste dagen van de voorbereiding; hij krijgt de tijd om een akkoord te melden met Corum. Dat is er overigens nog niet, maar de partijen hopen er samen uit te komen.

Hierdoor lijkt een transfer op korte termijn in de maak. Corum eindigde vorig seizoen als kampioen van het derde niveau in Turkije en promoveerde naar de tweede afdeling. Daar hoopt de club met Verheydt in de spits goed te presteren. Hij zal daar middenvelder Murat Yildirim tegenkomen, die de Turks-Nederlandse nationaliteit heeft. In het verleden kwam de controleur uit voor Oranje Onder-20 en speelde tussen 2003 en 2008 in de jeugdopleiding van Ajax.

Na een flinke omweg streek Verheydt twee jaar geleden naar bij zijn geliefde ADO. In zijn eerste seizoen was hij meteen al goed voor dertig competitietreffers, afgelopen jaargang vond hij veertien keer het net. Verheydt staat voor zijn tweede buitenlandse avontuur, nadat hij in het seizoen 2017/18 de kleuren van het Engelse Crawley Town verdedigde.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *