Voetbalvisie

Voetbalnieuws uit binnen en buitenland

Excelsior en Yassin Ayoub uit elkaar

Excelsior en Yassin Ayoub zetten na een seizoen een punt achter hun samenwerking. Dit heeft trainer Marinus Dijkhuizen bevestigt tegenover Voetbal International.

“Hij is niet gelukkig met ons en wij niet met hem. Dan moet je besluiten allebei een andere weg te gaan”‘, concludeerde trainer Marinus Dijkhuizen”, aldus Dijkhuizen. En technisch manager Niels van Duinen: “Ayoub traint nog wel bij ons maar hij heeft de ruimte om iets anders te zoeken.”

Mede door blessureleed kende Ayoub een verloren seizoen in Kralingen. “Het is niet geworden wat we ervan gehoopt hadden”, erkent Dijkhuizen. “Dan moet je hopen dat hij iets anders kan vinden en dat wij ruimte hebben een andere speler aan te trekken.”

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *