Voetbalvisie

Voetbalnieuws uit binnen en buitenland

Gyrano Kerk ook komend seizoen speler onder Van Bommel

Gyrano Kerk zal ook komend spelen voor Royal Antwerp. Ze huren hem namelijk voor nog een seizoen van Lokomotiv Moskou. Hier maakt ‘Het Nieuwsblad’ melding van.

Het is een goede deal voor de Great Old, dat geen som hoeft over te maken. Wel moet de ploeg van Mark van Bommel het salaris van Kerk betalen. Na dit jaar heeft hij nog een contract voor een jaar in Rusland. Met zes treffers in 21 duels had Kerk een behoorlijk aandeel in de sensationele landstitel van Antwerp, daarnaast werd met de Croky Cup ook de dubbel binnengehaald.

Antwerp hoopt ook huurling Calvin Stengs definitief te binden, maar dat zal een heel wat moeilijkere klus worden. Marc Overmars en co moeten namelijk een akkoord zien te vinden met OGC Nice, de werkgever van de aanvaller annex middenvelder. Twee jaar geleden betaalden de Fransen nog vijftien miljoen euro aan AZ, en ze willen zeker geen groot verlies slikken. Om het contract tot medio 2026 af te kopen van Stengs zal Antwerp stevig in de buidel moeten tasten.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *