Voetbalvisie

Voetbalnieuws uit binnen en buitenland

OFFICIEEL: PSV tekent Noa Lang

Het is officieel. Noa Lang verruilt Club Brugge voor PSV. Hij tekent in Eindhoven een contract tot medio 2028 en kost de club maar liefst vijftien miljoen euro.

Hij heeft ondanks zijn jonge leeftijd al een scala van clubs achter zijn naam staan. Na Feyenoord, Ajax, FC Twente en Club Brugge wordt PSV de volgende club van de extravagante vleugelspeler. PSV betaalt een bedrag dat inclusief bonussen kan oplopen tot vijftien miljoen euro. Daarmee is Lang de duurste aankoop uit de clubgeschiedenis van PSV, een record dat voorheen op naam van Mateja Kezman stond.

Lang maakte de afgelopen jaren bij Club Brugge en de laatste maanden bij Oranje een sterke indruk. In 2019 werd de speler weggestuurd bij Ajax, maar vervolgens beleefde Lang topjaren bij Blauw-Zwart, waaronder een fantastische reeks in de Champions League. Naast Lang komt ook Ricardo Pepi over, die het afgelopen seizoen door FC Groningenwerd gehuurd.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *