Voetbalvisie

Voetbalnieuws uit binnen en buitenland

‘Milos Kerkez bereikt akkoord met club uit de Serie A’

Milos Kerkez heeft een persoonlijk akkoord bereikt met het Italiaanse Lazio Roma. De veredediger heeft bij AZ nog een contract tot medio 2026, dus willen de Alkmaarders de hoofdprijs voor hem ontvangen.

Hij is op zijn positie één van de grootste beloften die er rond loopt en Lazio is daarom ook niet de enige geïnteresseerde. Volgens Romano gaat Kerkez in ieder geval niet naar Benfica, want die hebben voor een andere linkervleugelverdediger gekozen.

Naast Lazio zijn er nog veel meer clubs gelinkt aan Kerkez. Bournemouth, Nice, Borussia Dortmund, Leeds United en Leicester City zouden hem allemaal hoog op het lijstje hebben staan. AZ kan daarom héél veel vragen en hopen dat de clubs tegen elkaar gaan opbieden. Een uitgaand transferrecord voor de club uit Alkmaar zit er dus goed in.

Aan Voetbal International liet AZ-directeur Max Huiberts al weten dat het moeilijk is Kerkez te behouden. “Milos is een heel bijzonder ventje met grote kwaliteiten. Dat weet heel Europa inmiddels. In zijn geval gaat het om grote clubs die interesse hebben”, klonk het. Kerkez kwam in de winter van 2022 over uit de jeugdopleiding van AC Milan, en deed vorig seizoen voorganger Owen Wijndal vergeten in Alkmaar.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *