Voetbalvisie

Voetbalnieuws uit binnen en buitenland

Elayis Tavsan mikt op vertrek bij NEC

Elayis Tavsan hoopt deze zomer een mooie transfer te maken. De aanvaller speelt de laatste drie seizoenen voor NEC en is toe aan een nieuwe uitdaging in zijn loopbaan.

Wil NEC nog iets aan Tavsan verdienen, dan is deze zomer het ideale moment. Naar verluidt denkt de Nijmeegse eredivisionist aan zo’n drie miljoen euro. Clubs als Besiktas en Hellas Verona worden genoemd, waar ook vanuit Engeland interesse zou bestaan. “Het is denk ik tijd om een stap te maken”, zo citeert De Gelderlander.

Tavsan is duidelijk: “Ik speel al drie jaar bij NEC. Ik heb hier heel mooie, en ook wat mindere, dingen meegemaakt, maar ik heb het altijd naar mijn zin gehad. Ik ben ambitieus en op een gegeven moment moet je verder kijken. De kans is aanwezig dat ik snel word verkocht, maar tot die tijd geef ik alles voor NEC.”

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *