Voetbalvisie

Voetbalnieuws uit binnen en buitenland

‘Misschien willen jullie ernaar toe dat ik superveel macht heb’

Arne Slot is er in zijn nopjes met de samenwerking tussen hem en Dennis te Kloese. De Feyenoord-trainer heeft inspraak in het transferbeleid, maar zegt er ook bij dat hij niet de touwtjes in handen heeft.

Zo zou Slot een transfer van Lutsharel Geertruida bijvoorbeeld niet kunnen dwarsbomen. “Dennis vraagt aan mij soms wat ik vind”, laat de oefenmeester optekenen door het Algemeen Dagblad. “Maar het is niet zo dat ik iets kan tegenhouden. Ik kan wel argumenten aandragen om het tegen te houden. Er staat ook absoluut niet in mijn contract dat bepaalde spelers niet weg zouden mogen. Ik weet niet of dat leeft, maar dat is absoluut niet aan de orde.”

Slot benadrukt dat hij er geen transfers kan doordrukken. “Misschien willen jullie ernaartoe dat ik nu superveel macht heb. Of dat Dennis te Kloese superveel macht heeft. Ik weet niet of dat leeft, maar het is hier niet anders dan bij andere clubs, hoor”, aldus de trainer. “Normaal gaat de technisch directeur dan naar de algemeen directeur en zegt: ik wil meer geld, dit is te weinig, zo kunnen we ons niet presenteren in de Champions League. Maar dat gesprek moet Dennis te Kloese nu als algemeen én technisch directeur met zichzelf voeren.”

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *