Voetbalvisie

Voetbalnieuws uit binnen en buitenland

‘Jon Dahl Tomasson dreigt met opstappen’

Jon Dahl Tomasson dreigt op te stappen als manager van Blackburn Rovers. Hij is namelijk ontevreden over de transferplannen die de club heeft. Hier maakt het medium The Mirror melding van.

Hij leidde Blackburn Rovers vorig seizoen naar de zevende positie in het Championship. Het was de bedoeling dat hij in het nieuwe seizoen een gooi zou doen naar promotie naar de Premier League, maar hij voelt zich hierbij niet gesteund door de Indiase eigenaren van de club.

Vanuit India ligt er het verzoek om deze zomer minder geld in de club te pompen. Het budget voor het nieuwe seizoen is reeds met twintig procent gereduceerd. De consequentie is dat nieuwe spelers voorlopig niet haalbaar zijn, zelfs niet als het gaat om transfervrije of huurspelers.

Voor Tomasson is dit een streep door de rekening. Naar verluidt dreigt de Deen zelfs op te stappen. Hij was eerder trainer van Excelsior, Roda JC Kerkrade en het Zweedse Malmö FF. Als speler kwam Tomasson uit voor clubs als sc Heerenveen, Feyenoord en het Italiaanse AC Milan.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *