Voetbalvisie

Voetbalnieuws uit binnen en buitenland

‘Wesley Sneijder pakt uit met Ajax-comeback’

Ajax en Wesley Sneijder zijn met elkaar in gesprek over een functie. Hier maakt het medium Voetbal International melding van.

Maurice Steijn is deze zomer begonnen aan zijn avontuur bij Ajax. Met Saïd Bakkati en Hedwiges Maduro voegde de Amsterdamse club daar al twee nieuwe assistenten aan toe. De kans is groot dat de recordinternational van het Nederlands elftal daar dus ook deel van uit gaat maken.

Sneijder beleefde als voetballer zijn doorbraak bij Ajax. Hij doorliep de jeugdopleiding in Amsterdam en groeide uit tot een van de sterkhouders van het elftal. In 2007 verdiende hij er een transfer naar Real Madrid, waarna hij ook in het buitenland grote successen boekte. Zo won Sneijder de treble met Internazionale.

Eén gedachte over “‘Wesley Sneijder pakt uit met Ajax-comeback’

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *