Voetbalvisie

Voetbalnieuws uit binnen en buitenland

Rene van der Gijp haalt hard uit

Rene van der Gijp viert de laatste weken vakantie, maar volgt wel de ontwikkelingen van het programma ‘De Oranjezomer’ op de voet. Zo is hij niet bijster onder de indruk van tafelgast Fidan Ekiz.

Vorige week was Ekiz vijf avonden te gast in de zomerse vervanger van Vandaag Inside. In de podcast KieftJansenEgmondGijp stelt Van der Gijp: “Ze begint dan met een verhaal waarvan ze zelf zegt: ‘Ik weet eigenlijk niet of ik het moet zeggen’. Hélène (Hendriks, red.) vraagt dan: ‘Waarom zeg je het dan niet?’ Dan zegt Fidan: ‘Ik ga nu iets zeggen waarvan mijn vriendinnen zeggen dat ik dat móét zeggen.’”

“Het was een gedoe, een hele lange aanloop, voordat ze uiteindelijk zei dat de ’s nachts dickpicks toegestuurd kreeg. Dat was het verhaal dan”, verzucht Van der Gijp. “Ik moet heel eerlijk zeggen: die Fidan trek ik niet zo. Het is een hoop gedoe. Zij is volgens mij iemand met heel veel issues, die ze het liefst ook allemaal vertelt.”

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *