Voetbalvisie

Voetbalnieuws uit binnen en buitenland

‘Henk Veerman zet loopbaan voort in de KKD’

Henk Veerman speelt volgend seizoen voor ADO Den Haag. Hij wordt voor een seizoen gehuurd van FC Volendam. Hier maakt Voetbal International melding van.

Hij moet daar Thomas Verheydt gaan opvolgen. “Kopen bleek voor ADO geen optie en uiteindelijk lijken de clubs elkaar te gaan vinden in een huurdeal”, zo weet men vrijdagavond te melden. Volendam wil meewerken aan een vertrek omdat Veerman afgelopen seizoen slechts vier keer wist te scoren in de Eredivisie.

De bonkige Veerman brak in het seizoen 2015-16 door bij Volendam door in de toenmalige Jupiler League liefst zestien keer te scoren in 21 wedstrijden. Het leverde hem een transfer naar sc Heerenveen op. In Friesland had hij een aantal seizoenen de status van supersub en vertrok hij na vier seizoenen naar de Duitse cultclub Sankt Pauli. Twee jaar later keerde hij terug in Heerenveen, om via een jaartje bij FC Utrecht afgelopen zomer weer neer te strijken in Volendam.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *