Voetbalvisie

Voetbalnieuws uit binnen en buitenland

‘Feyenoord maakt intenties duidelijk’

Zowel West Ham United als Burnley hebben interesse in Feyenoord-verdediger Quilindschy Hartman. Maar volgens het medium 1908 is er van een concreet bod nog geen sprake geweest.

Hij is een gewild man in de Premier League, aangezien de interesse van Burnley en West Ham United al eerder bekend was. Eerstgenoemde club zou bereid zijn om miljoenen neer te tellen, maar een bod kwam er nog niet uit rollen. Feyenoord wil een bedrag van meer dan twintig miljoen euro zien. Ook Brighton kan zich in de race gaan mengen, maar tot nog toe kwam ook vanuit die club geen bod.

Voor Feyenoord is het in ieder geval een duidelijk verhaal. De Rotterdammers willen langer door met Hartman. De intentie is absoluut niet om hem te verkopen. De 21-jarige vleugelverdediger staat tot 2025 onder contract in Rotterdam-Zuid. De onderhandelingen over een verlenging lopen al, maar een akkoord kwam er nog niet. Binnenkort komen er nieuwe meetings en Feyenoord verwacht niet dat Hartman deze zomer vertrekt.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *