Voetbalvisie

Voetbalnieuws uit binnen en buitenland

‘Noa Lang is gewoon een hele goede voetballer’

Noa Lang scoorde gisteren de enige treffer namens PSV in de Johan Cruijff Schaal tegen Feyenoord. Zijn trainer Peter Bosz is zeer te spreken over zijn zomerse recordaankoop.

“Noa is gewoon een hele goede voetballer. Dat zie je in zijn aannames, in de dreiging die hij naar voren heeft, in zijn dribbels”, aldus Bosz na afloop voor de camera van ESPN. “We weten dat hij scorend vermogen heeft, dat laat hij gelukkig ook weer zien.”

Volgens Bosz, die Lang de gehele wedstrijd liet staan, is de Oranje-international het voorbeeld van een moderne linksbuiten. “Je moet gretig zijn. Een ouderwetse linksbuiten, de Coentjes (Moulijn, red.), die hebben we niet meer. Je moet scoren. Je hebt doelpunten nodig en dan moet je voor de goal komen, en daar was hij.”

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *