Voetbalvisie

Voetbalnieuws uit binnen en buitenland

Inter heeft Onana-opvolger definitief te pakken

Yann Sommer zet zijn loopbaan voort bij Inter Milan. De 35-jarige doelman komt over van Bayern Munchen. Dit hebben de Italianen vandaag zelf bevestigt.

Hij verruilde Borussia Mönchengladbach afgelopen zomer voor Bayern München. Met Der Rekordmeister werd de 35-jarige Zwitser landskampioen, maar een vervolg blijft uit. De geroutineerde doelman heeft voor drie seizoenen bij Inter getekend als opvolger van de naar Manchester United getransfereerde André Onana.

Inter zocht door het afscheid van Onana en Samir Handanovic met spoed naar een nieuwe doelman. Die heeft de topclub uit Milaan nu dus gevonden in Sommer. Hij kan zijn debuut maken in de thuiswedstrijd tegen AC Monza in de Italiaanse Serie A.

Sommer werd in München aangetrokken vanwege de maandenlange absentie van Manuel Neuer. Inmiddels is de Duitser op de goede weg terug bij Bayern, waardoor de Zwitser vreest voor een reserverol. Met Inter springt hij nu dus op een volgende trein.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *