Voetbalvisie

Voetbalnieuws uit binnen en buitenland

‘Kampioenschap gaat tussen Feyenoord en PSV’

Volgens journalist Willem Vissers zal de de strijd om het landskampioenschap dit seizoen gaan tussen Feyenoord en PSV.

“Het kampioenschap gaat tussen Feyenoord en PSV, verwacht ik, maar als Ajax zich nog versterkt, kunnen zij misschien ook meedoen. Qua aankopen heeft Ajax zich tot nu toe redelijk bescheiden opgesteld. Ze moeten nog een kleine inhaalrace maken”, stelt de sportjournalist.

Vissers heeft daarbij veel complimenten over voor PSV, dat midweeks aantrad tegen Sturm Graz. In de voorronde van de Champions League hadden de Oostenrijkers geen schijn van kans en gingen ze met 4-1 onderuit. De Eindhovenaren deden dit met zeer aanvallend voetbal. “Het voetbal was frivool, vol plezier en aanvalslust.”

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *