Voetbalvisie

Voetbalnieuws uit binnen en buitenland

‘Jesper Karlsson heeft nieuwe club te pakken’

Jesper Karlsson lijkt AZ zo goed als zeker te gaan verruilen voor een avontuur bij het Italiaanse Bologna. De aanvaller is daar namelijk gespot voor de medische keuring. Ze betalen ongeveer elf miljoen euro voor de Zweed.

Eerder deze zomer pikte Bologna ook al Sam Beukema op in Alkmaar. Tijjani Reijnders verkaste ook naar Italië (AC Milan). De onderhandelingen over Karlsson zouden reeds in een vergevorderd stadium zijn.

Bologna is toch niet de wereldtopclub waar Karlsson lange tijd op heeft gehoopt. Hij werd eerder bijvoorbeeld nog gelinkt aan grootmachten als SSC Napoli. SS Lazio gaf uiteindelijk de voorkeur aan Gustav Isaksen (Midtjylland). Bij Bologna kan Karlsson samen komen te spelen met Joshua Zirkzee, Sydney van Hooijdonk en dus Beukema. Karlsson gaat voor vijf jaar tekenen.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *