Voetbalvisie

Voetbalnieuws uit binnen en buitenland

‘Vitesse pakt uit met komst van nieuwe aanvaller’

De Zweedse spits Joel Voelkerling Persson moet de nieuwe targetman worden van Vitesse. Volgens De Telegraaf heeft hij van zijn Italiaanse werkgever Lecce toestemming gekregen om naar Arnhem te reizen.

vertrok op al jonge leeftijd naar Italië, waar hij een aantal jaren de jeugdopleiding van AS Roma doorliep. Na drie jaar vertrok hij naar Lecce, waarmee hij zich vorig seizoen wist te handhaven in de Serie A. Bij de Italiaanse club speelde twintigjarige aanvaller echter een minimale rol afgelopen seizoen. Persson kwam tot negen invalbeurten, maar wist daarin niet te scoren.

De aanvaller gaat het nu echter proberen bij Vitesse, waar hij spoedig de medische keuring ondergaat. Levert dat geen problemen op, dan is de tijdelijke overgang snel beklonken. Persson wordt gehuurd van Lecce en moet de concurrentiestrijd aangaan met Said Hamulic, die gehuurd is van Toulouse. Daarnaast hoopt Vitesse ook nog Ramon Hendriks van Feyenoord over te kunnen nemen.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *