Voetbalvisie

Voetbalnieuws uit binnen en buitenland

‘GA Eagles ziet aanvaller nog een late transfer maken’

Jahnoah Markelo vertrekt bij Go Ahead Eagles. De 20-jarige vleugelflitser zet zijn loopbaan voort bij het Kroatische NK Kustosija.

Dat nieuws brengen de Deventenaren woensdagavond via de officiële kanalen. De transfermarkt voor de meeste Europese competities is gesloten sinds 1 september, maar die van Kroatië is een week langer geopend. Dat stelde Markelo in staat om nog een move te maken. Het is voor de Amsterdammer zijn eerste buitenlandse avontuur. Hij stond bij Kowet nog tot medio 2025 onder contract.

Markelo streek vorige zomer neer in De Adelaarshorst, maar een groot succes werd het niet. Hij kwam tot slechts vijf optredens in de Eredivisie, waarvan geen enkele als basiskracht. De club gebruikte hem vaker in de Onder-21 ploeg. Het perspectief op veel speelminuten onder trainer René Hake veranderde niet voor dit seizoen, waardoor een vertrek oplossing bood.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *