Voetbalvisie

Voetbalnieuws uit binnen en buitenland

‘Lionel Messi-transfer lonkt in 2024’

Lionel Messi maakt in 2024 wellicht toch de overstap naar Saudi-Arabië. Hier maakt de journalist Rudy Galetti melding van.

Hij had deze zomer de mogelijkheid om voor Saudi-Arabië te kiezen, maar tekende uiteindelijk bij het Amerikaanse Inter Miami. Met de MLS-club maakt de Argentijnse steraanvaller al sinds zijn debuutwedstrijd grote indruk. Zijn teller staat na elf wedstrijden op elf doelpunten en vijf assists.

Het MLS-seizoen loopt over een aantal maanden af. In de daaropvolgende maanden ligt het competitieve voetbal in de Verenigde Staten stil. Volgens Galetti hoopt Saudi-Arabië hem tijdens deze periode op huurbasis aan de selectie toe te voegen, waardoor hij opnieuw Cristiano Ronaldo tegen het lijf kan lopen. Als teamgenoot óf tegenstander.

In Saudi-Arabië is de transfermarkt inmiddels gesloten, maar begin 2024 kunnen de clubs opnieuw toeslaan. De kans is groot dat Messi dan ook weer ter sprake komt. Het is niet uitzonderlijk dat MLS-clubs sterspelers enige tijd verhuren tijdens de break. Zo werd David Beckham, het brein achter Inter Miami, ooit uitgeleend aan Paris Saint-Germain.

Eén gedachte over “‘Lionel Messi-transfer lonkt in 2024’

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *