Voetbalvisie

Voetbalnieuws uit binnen en buitenland

‘Peter Bosz onverbiddelijk voor verslapende speler’

Malik Tillman zat gisteren niet bij de wedstrijdselectie van PSV voor het treffen met Almere City. En dat had nogal een opmerkelijke reden. Volgens clubwatcher Rik Elfrink had de middenvelder zich namelijk verslapen.

Een opvallend feit is dat PSV pas op zaterdagavond om 20.00 uur aantrad tegen Almere City FC. “Peter Bosz was onverbiddelijk. Geen plek in de selectie”, schrijft Elfrink op X. Zonder Tillman had PSV weinig moeite met Almere City FC. De promovendus werd met 0-4 geklopt, waardoor PSV koploper in de Eredivisie blijft.

Peter Bosz heeft zelf ook gereageerd tegenover De Telegraaf. “Die heb ik thuisgelaten. Daar moet je bij geen enkele trainer mee aankomen. Ik hoorde dat hij zich verslapen had, maar dat hij nog wel wilde komen, maar toen heb ik gezegd, dat dat niet meer hoefde. Hij gaat morgen trainen”, aldus Bosz.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *