Voetbalvisie

Voetbalnieuws uit binnen en buitenland

Sommige United-spelers vinden dat Ten Hag favorieten heeft

Erik ten Hag staat momenteel onder druk bij Manchester United. Ze staan dertiende in de Premier League en gingen midweeks in de Champions League onderuit tegen Bayern Munchen.

Volgens Manchester Evening News ligt trainer Erik ten Hag onder vuur binnen de spelersgroep. De krant meldt dat verschillende spelers de manager beschuldigen van het hebben van ‘favorieten’ binnen de selectie. Om wie het gaat, is niet duidelijk. Wel wordt duidelijk dat sommige spelers vinden dat zij ten opzichte van andere selectiespelers ‘te veel kritiek te verduren krijgen’.

Daarnaast denken sommige spelers dat het tactische plan van Ten Hag moeilijk uit te voeren is, nu Antony afwezig is bij de club. De Braziliaan wordt door zijn ex beschuldigd van mishandeling en wordt in afwachting van het onderzoek buiten de selectie gehouden door United.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *