Voetbalvisie

Voetbalnieuws uit binnen en buitenland

Ajacieden met de grond gelijkgemaakt: ‘Van Eerste Divisie-niveau’

Journalist Valentijn Driessen heeft in zijn column voor De Telegraaf hard uitgehaald naar het niveau van de Ajax-spelers. Hij vindt de aangekochte spelers namelijk totaal niet passen in het spel van de Amsterdammers.

Volgens Driessen treft Sven Mislintat blaam, daar hij Steijn in de slotweek van de transfermarkt met vijf nieuwe spelers opscheepte, die evenals de zeven eerdere nieuwkomers niets aan de selectie toevoegen. “Sommigen vroegen zich af of Gaston Avila, Jakov Medic, Georges Mikautadze en Chuba Akpom werkelijk van Eerste Divisie-niveau zijn. Tegen AZ bevestigde het kwartet miskopen dit met regelrechte wanprestaties.”

Vooral de Argentijnse verdediger moet het ontgelden bij Driessen. Na een verschrikkelijk optreden in Athene tegen AEK, was het nu raak tegen AZ. “Bij Avila vraag je je af of er iets mis is met zijn gezichtsvermogen als je ziet dat hij bijna iedere bal inlevert bij de tegenstander.”

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *