Voetbalvisie

Voetbalnieuws uit binnen en buitenland

‘Een beetje kinderachtig, dan moet je een grote vrouw zijn’

Deze week werd bekend dat Almere City-psycholoog Annemieke Zijerveld een stap terug zal doen na haar uitlatingen over Ajax. Volgens analist Kenneth Perez is dit een beetje kinderachtig. Hij snapt de ophef dan ook niet.

Hij vond het allemaal wel meevallen wat de sportpsycholoog vertelde. “Daarom vind ik het een beetje kinderachtig dat ze niet op de bank zit”, aldus de analist bij ESPN. “Dan moet je een grote vrouw zijn en zeggen: oké, ik heb dit gedaan en nu laat ik me gewoon weer zien. Niet in de luwte verdwijnen.”

Alex Pastoor, trainer van Almere City, vindt het jammer dat zijn staflid niet bij de wedstrijd was. “De spin-off is dermate negatief dat ze heeft besloten om een stap terug te doen. Hoe lang dat duurt? Dat weet ik niet. Daar kan en wil ik niks over zeggen. Het liefst had ik haar er vanavond ook bij gehad.”

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *