Voetbalvisie

Voetbalnieuws uit binnen en buitenland

‘Gierige’ Marc Overmars bekritiseerd bij Antwerp

Sportief gezien gaat het niet goed met het Royal Antwerp van Mark van Bommel en Marc Overmars. Zo werd er afgelopen zondag weer verloren in de competitie en daardoor neemt de kritiek toe op de technisch directeur.

Zo is ook analist Marc Degryse kritisch. “Vorig jaar hebben ze, zonder Europees voetbal, het maximale eruit gehaald en eigenlijk beter gepresteerd dan verwacht”, zegt hij bij VTM. “Dit seizoen zal hun aanvallend compartiment meer moeten brengen als ze weer willen meedoen voor de titel.”

“Kijk, als je de dubbel wint en je investeert niet, dan ben je nooit klaar voor een druk programma met Europees voetbal. Als Antwerp in januari niet investeert, dan spelen ze komend seizoen niet in Europa, want met deze kern zal dat op het nippertje worden. Hij is te gierig en te zuinig. Hij wil niet dat ze afhankelijk blijven van het geld van Gheysens (eigenaar van Antwerp, red.). Maar als Antwerp straks geen Europees voetbal zou halen, moet hij toch in de spiegel kijken”, besluit Degryse.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *