Voetbalvisie

Voetbalnieuws uit binnen en buitenland

Vinnige Van der Vaart: ‘Volgens mij praat jij ook met meel in je mond’

De analisten Rafael van der Vaart en Pierre van Hooijdonk waren afgelopen zondag in het programma ‘Studio Voetbal’ weer eens verwikkeld in een stevige discussie.

Van Hooijdonk kiest duidelijk partij voor Feyenoord en is niet te beroerd om oud-Ajacied Rafael van der Vaart een hak te zetten. “Jij hebt vorig jaar ook wel eens gezegd over het Feyenoord van Slot dat het matige spelers zijn, maar dat ze een toptrainer hebben. Die spelers van Ajax zijn volgens jou nog iets minder dan matig, maar dan is daar toch wel iets van te maken? Zou Slot, of een andere trainer, daar wel iets van kunnen maken?”.

Van der Vaart komt gelijk met een tegenaanval. “Jij zei dat ik met meel in mijn mond praatte, maar volgens mij praat jij ook met meel in je mond. Jij hebt iets tegen Maurice, dus je komt weer terug op Maurice.” Van Hooijdonk: “Nee. Ik reageer op een opmerking die jij vorig jaar gemaakt hebt. Ik zeg dat je weer ‘matige spelers’ hebt bij Feyenoord: waarom is dat dan niet uitgekomen?”

Na enige strubbelingen waar ook presentator Sjoerd van Ramshorst zich in mengt besluit Van der Vaart met de woorden: “Jullie vallen mij aan omdat ik een soort van Maurice verdedig. Ik doe het wel alleen vanavond”, aldus de oud-Ajacied.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *