Voetbalvisie

Voetbalnieuws uit binnen en buitenland

‘Mensen zeggen dat ze een speler van 10 miljoen moeten kopen’

AZ verloor dit weekend met 1-0 op bezoek bij Feyenoord. Een deel van de fans van de Alkmaarders willen dat trainer Pascal Jansen vertrekt bij de club en hier is analist Kenneth Perez het niet mee eens.

“De top-vier gaan ze echt wel halen. Dan doen ze het gewoon naar verwachting, toch?”, vraagt Perez zich af bij Voetbalpraat op ESPN. “Ik hoor mensen wel vaker zeggen dat ze gewoon een speler van tien miljoen euro moeten kopen. Maar als je dat doet, geef je niet alleen veel geld uit… Dan moet je ook je hele salarishuis op de schop gooien.”

“Als AZ om de top-vier speelt, doen ze het toch prima?”, vraagt hij zich nogmaals hardop af en stoort zich enorm aan de roep van een aantal supporters om het ontslag van de trainer. “Drie mensen roepen dat, daar hoef je geen item van te maken. Het spel is soms wat saai en je mist misschien spelers zoals Karlsson, die voor verrassingen zorgden”, besluit hij.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *