Voetbalvisie

Voetbalnieuws uit binnen en buitenland

Alex Kroes over Mislintat: ‘Ik had een klap gegeven’

Alex Kroes heeft in het boek ‘Ajax in Crisis’ van schrijver Menno de Galan vernietigend uitgehaald naar Sven Mislintat. In het boek moet de inmiddels ontslagen technisch directeur van de Amsterdammers het flink ontgelden.

Kroes, toekomstig algemeen directeur van Ajax, noemt Mislintat een ‘een meesteroplichter’ en ‘een charmante zwendelaar’, zo blijkt uit een passage dat in handen is van Trouw. Volgens Kroes zijn de afgelopen twee transferwindows bij Ajax ‘de slechtste uit de clubgeschiedenis’.

Ook is hij kritisch op het feit dat Mislintat geen rechtsbuiten haalde. “Vier linksbacks?! Ik had de mensen een klap in hun nek gegeven als ik er als algemeen directeur weet van had gehad. Vier linkerverdedigers en geen enkele rechtsbuiten. Het is echt verschrikkelijk”, wordt Kroes geciteerd door Trouw.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *