Voetbalvisie

Voetbalnieuws uit binnen en buitenland

‘Feyenoord laat CL-miljoenen rollen in de winterstop’

Feyenoord is voornemens om in de winterstop opzoek te gaan naar een extra spits. Hier maakt De Telegraaf melding van. Vanwege interlandverplichtingen moeten de Rotterdammers het zeer waarschijnlijk gaan doen zonder Ayase Ueda en Yankuba Minteh.

“Trainer Arne Slot heeft uiteraard Santiago Giménez als zijn eerste centrumspits bij zich in die periode, maar als de Mexicaan om wat voor reden even zou wegvallen, zit de club met de handen in het haar. Ueda is dan niet beschikbaar.”

Het is ook weer niet zo dat Feyenoord begin volgend jaar een makkelijk programma draait… “Eind januari en begin februari staan juist de ontmoetingen met Feyenoords grote concurrenten FC Twente (thuis) en AZ (uit) op het programma.”

Daarom concludeert het bovengenoemde dagblad: “Ziet Feyenoord kans om in de resterende duels voor kerst het gat met PSV te verkleinen en ook door te stoten naar de knock-outfase van de Champions League, dan is er meer aanleiding om extra te investeren. Sportief is er dan namelijk de noodzaak om door onderbezetting geen steken te laten vallen in de competitie en financieel heeft Feyenoord meer armslag als het zich verzekerd weet van extra inkomsten uit Europees voetbal. Want het overleven van de groepsfase is goed voor 9,6 miljoen euro extra premie van de UEFA.”

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *